Το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων .... μια σίγουρη και εγγυημένη επιλογή παραδοσιακού φαγητού που θα τους ξετρελάνει όλους.

 

 

Υλικά

 

 

Εκτέλεση

1 μέτριος φασιανός

3 ώριμες ντομάτες

1/2 κούπα άσπρο κρασί

1 κρεμμύδι

1 κουτί μανιτάρια

1/2 κούπα λάδι

Αλάτι Πιπέρι

Καθαρίζουμε τον φασιανό, τον καψαλίζουμε, τον πλένουμε με άφθονο νερό, τον κόβουμε σε 4 κομμάτια και τον αλατοπιπερώνουμε.

Βάζουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του φασιανού καλά από όλες τις πλευρές.

Προσθέτουμε τις ντομάτες, το κρασί, το κρεμμύδι και λίγο ζεστό νερό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά για μισή ώρα.

Πλένουμε καλά τα μανιτάρια, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για μισή ώρα ακόμη.Ίσως χρειαστεί λίγο παραπάνω, αυτό εξαρτάται και από τον φασιανό.